Bijna aan het eind van de maand kom ik nog maar een keer met een wat-hebben-wij-de-afgelopen-dagen-gegeten blogpost.
zoals een hartige taart zonder bodem met spinazie
(een beslag van eieren, kwark, met een schep glutenvrij meel. Hier schep ik de vulling met wat kaas door en zo gaat het geheel in de oven - recept komt van een glutenvrije-blog-ik weet niet meer welk)
Kipcajun met puree van zoete aardappel. Erbij salsa van mais en tomaat en okra's met ontbijtspek
recept uit jamie in 15 minuten
Simpel tussendoortje voor Tarja, gewoon uit de supermarkt.
Kip met pesto, mozzarella en tomaatjes uit de oven.
Glutenvrij brood. Hier over hebben wij de laatste tijd wat woorden met miss T. Na bijna twee jaar zonder klagen en met smaak haar brood te eten, moppert ze nu dat haar brood droog en niet lekker is.
We wisselen nu regelmatig van broodmix in de hoop dat we er één vinden die wel bij haar in de smaak valt.
Ook bakte ik taarten, waaronder de rabarbertaart
en deze chocoladetaart voor de verjaardag van Joeri
Als laatste nog één van onze favoriete curry's; gele curry met kip
Een kijkje in mijn keuken, sommige recepten komen uit kookboeken, sommige van blogs die ik lees. Sommige recepten zijn al glutenvrij, andere maak ik glutenvrij door dingen weg te laten of een glutenvrije variant toe te voegen.